Amb l'empat de diumenge a Llagostera (0-0) el Peralada ja fa set partits seguits que no perd i sis en els quals no encaixa cap gol. Perforar la porteria de Marc Vito s'ha convertit en una missió pràcticament impossible per a qualsevol rival. L'últim que ho va aconseguir va ser Almagro, de l'Aragó, quan el 25 de febrer, en plena jornada 27, anotava l'1-1 provisional al camp Municipal, als 67 minuts. Aquell dia va acabar apareixent Boniquet per fer el 2-1 i deixar els tres punts a l'Empordà, en l'inici de l'actual ratxa sense perdre que acumulen els de Narcís Pèlach Chicho. Vint-i-tres minuts d'aquell dia més cinc-cents quaranta dels sis partits següents fan que el Peralada ja acumuli una ratxa d'imbatibilitat a la seva porteria de 563, un factor determinant que també serveix per explicar la millora que ha protagonitzat l'equip aquesta segona volta.

Després d'aquella victòria contra l'Aragó, el conjunt empordanès ha superat l'Hèrcules (2-0), el Peña Deportiva (0-1) i el Saguntí (0-1) i ha empatat sense gols contra Atlètic Balears, Ontinyent i Llagostera. Un balanç que li ha permès situar-se onzè, amb 42 punts, després de passar-se pràcticament tota la primera volta en zona de descens. Amb un triomf més la permanència a Segona B estarà pràcticament assegurada. De moment, el filial del Girona disposa de sis punts de marge sobre la promoció i el descens directe que marquen el Llagostera i el Formentera amb els mateixos 36 punts. Aquest cap de setmana hi torna a haver final contra l'Alcoià, rival directe, a casa (12.00). Si fa no fa el mateix panorama que els altres dos gironins: l'Olot se la juga amb el Formentera i el Llagostera va al camp de la Peña Deportiva.

Sota els pals en totes aquestes jornades hi està destacant el porter Marc Vito, incorporat pel Girona al mercat d'hivern procedent de l'Extremadura, on estava a préstec per part del Còrdova. Té contracte fins al 2020 i, amb 21 anys, ha jugat també al Barça, el Damm i el Badalona. El Peralada no ha tingut aquesta temporada gens de sort amb les lesions dels seus porters. Suárez s'ha perdut tot l'any i Kjetil Haug també va estar lesionat. Vito va debutar contra l'Elx aprofitant la sanció de Gianni, expulsat a Lleida, i ja no s'ha mogut de la titularitat.