L'entrenador del Reial Madrid, Zinédine Zidane, va assegurar ahir que «no canviarà res» en el seu equip tot i comptar amb un avantatge de 0-3 per a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Juventus i va deixar clar que li interessa «demostrar al camp» el teòric favoritisme per guanyar el tercer màxim títol continental seguit.

«No canviarà res per a nosaltres, és un altre partit. Vam fer un bon partit allà i vam treure un bon resultat, però queda l'altre 50 per cent i caldrà fer un altre gran partit», va dir Zidane. El francès va deixar clar que ells prefereixen «no parlar de ser favorits» per a un tercer títol.

El preparador madridista té clar que «els grans clubs» com el Juventus «no es rendeixen mai». «Si volem guanyar haurem d'estar concentrats i si ho estem del minut 1 al 90 tindrem possibilitats de passar, però cal demostrar-ho sempre», va advertir. Vallejo es va entrenar amb el grup i podria ser titular a l'eix de la defensa al costat de Varane.

El Sevilla busca la remuntada

Per la seva banda, el Sevilla buscarà remuntar al camp del Bayern l'1-2 encaixat dimarts passat al Sánchez Pizjuán. Banega torna a l'equip després d'estar sancionat en l'anada. Uns 3.o0o seguidors andalusos donaran suport des de la grada als homes de Montella.