13 de abril de 2018
13.04.2018

El Citylift Girona mira cap a Europa

Els gironins tenen la permanència assegurada a l'OK Lliga i ben encarada la classificació per jugar la Copa de la CERS a set jornades per acabar el campionat. Ramon Benito: «Jugar competició europea seria una fita històrica per al club»

13.04.2018 | 10:55
Els jugadors del Citylift Girona, celebrant un gol al pavelló de Palau II.

Veure la temporada vinent el Citylift Girona jugant la Copa de la CERS o, fins i tot, la Copa d'Europa no és una opció gens esbojarrada quan aquest cap de setmana torna l'OK Lliga, després de gairebé un mes sense competició, i ho fa amb els gironins en sisena posició amb 35 punts. A manca de set jornades per acabar la lliga, 21 punts per jugar-se, l'equip entrenat per Ramon Benito té 23 punts de marge sobre el descens i, per tant, l'objectiu ara no pot ser cap altre que assegurar-se una plaça europea (entre Copa d'Europa i Copa de la CERS hi van nou equips de l'OK Lliga). El camí cap a Europa comença demà a la pista del Noia (19.30) que, amb cinc punts més que el Citylift Girona, és el quart classificat i, ara com ara, seria l'equip que acompanyaria els tres grans (Barça, Liceo i Reus) a la Copa d'Europa del curs vinent. «Està clar que, a diferència de l'any passat, quan vam patir molt per salvar-nos, ja tenim la permanència assegurada i ara volem ser ambiciosos, perquè anar a Europa seria una fita històrica per al Club Hoquei Girona», explica el tècnic dels gironins que, després d'una aturada que «ens convenia molt», només vol pensar en el «complicat» partit contra el Noia.

Ramon Benito és conscient de la dificultat dels propers dos partits, a la pista del Noia i a casa conra el Reus (tercer classificat), però mirant més enllà veure el Citylift Girona jugant la Copa de la CERS serà una realitat si els gironins repeteixen el mateix final de la lliga que a la primera volta els va portar a classificar-se per jugar la Copa del Rei. Per normativa, si no hi ha canvis, l'hoquei espanyol classifca quatre equips per a la Copa d'Europa i cinc per a la de la CERS. És a dir, comptant que Barça, Liceo i Reus aniran a la Copa d'Europa, hi ha fins a set equips que lluiten per una plaça a la màxima competició europea i cinc bitllets per jugar la Copa de la CERS. Els set equips que van des del quart, el Noia amb 40 punts, fins al desè, l'Alcoi amb 30. Entremig hi ha Lleida (37), Girona (35), Igualada (35), Vendrell (33) i Voltregà (31). «Noia, Lleida o Vendrell són autèntics grans equips, mentre que l'Alcoi sempre ha estat allà amb nosaltres i el partit que jugarem contra ells a Palau serà determinant», apunta Ramon Benito, que, en el proper mes i mig, veurà el seu Citylift Girona jugar contra Noia (fora), Reus (casa), Asturhockey (fora), Alcoi (casa), Palafrugell (fora), Lloret (fora) i Vendrell (casa). «Estaria molt bé tancar la lliga amb el Vendrell davant de la nostra afició amb tot solucionat i celebrant una gran temporada per al club», conclou Ramon Benito.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes