Vius, però cada vegada queden menys bales. La salvació continua igual de lluny (a 5 punts) i les opcions de retallar aquesta diferència disminueixen perquè queden 4 jornades. Bona, però, insuficient imatge d'un Palamós que ahir va desaprofitar el regal del Prat, que havia guanyat el Granollers.

Els locals, a diferència d'altres inicis de partit, van sortir concentrats i endollats, però els egarencs en la primera aproximació no van perdonar i Ferreira va fer el 0-1 a la sortida d'un córner. Era el minut 7. Lluny de sentir el cop, els de Pitu Batlle van pressionar tot buscant la porteria d'Ortega a la recerca de l'empat, però sense sort.

El panorama a la segona meitat va canviar radicalment i les ocasions de gol cap a la porteria egarenca van disminuir considerablement. En canvi, els homes de Cristian Garcia van sentenciar el duel a manca d'aproximadament quinze minuts per al final.

Aquest resultat va caure com una llosa impossible d'aixecar per a un equip que la setmana vinent gastarà un dels últims cartutxos en la visita a un descendit Gavà.