El pilot banyolí Xavi Pinsach es va estrenar diumenge amb una meritòria desena posició en la categoria Stock 1000 del Mundial de Superbikes que es va disputar al circuit aragonès de Motorland. El pilot de l'escuderia gironina ETG Racing va portar la seva Kawasaki fins a una desena posició final que millora els resultats que havia aconseguit l'any passat en la categoria. L'alemany Markus Reiterberger es va emportar la victòria amb una BMW per davant dels italians Roberto Tamburini, també amb BMW, i Federico Sandi. El desè lloc de Pinsach va ser el segon millor resultat de Kawasaki, Riccardo Russo va entrar just un lloc per davant, i el banyolí va ser l'únic pilot estatal que va puntuar en la categoria Stock 1000.

El cap de setmana a Motorland no es va acabar per a l'ETG Racing en el desè lloc de Xavi Pinsach, perquè en Superesport 300 dos pilots més de l'escuderia gironina, Borja Sánchez iJoseph Foray, van aconseguir una desena i una vintena posició final millorant diferents posicions respecte al seu lloc a la graella.

ETG Racing és un escuderia especial dins del Mundial de Superbikes perquè tot l'equip tècnic que envolta els pilots i prepara les diferents motos són alumnes del curs de mecànica de competició de l'Escola Tècnica Girona.