El Salt Gimnàstic Club arriba aquest cap de setmana a la nova jornada de la Lliga Iberdrola que es disputarà a Palma de Mallorca en segona posició de Primera divisió i liderant la Segona. L'objectiu de màxims, per a les gironines, seria intentar prendre el primer lloc de la màxima categoria al Club Xelska balear, que els porta sis punts d'avantatge, però la directora tècnica de l'equip, Montse Hugas, ja adverteix que serà «molt complicat» perquè a banda de la diferència de punts, les rivals s'han reforçat amb una nova gimnasta anglesa. El que sí que podria ser més factible seria guanyar aquesta jornada, després de la segona posició que van obtenir tant a la fase classificatòria com en la jornada inaugural celebrada a Gijón. Motius per a l'optimisme n'hi ha diversos, però un dels principals és que el Salt Gimnàstic arribarà a Palma amb l'equip de gala després de recuperar Nora Fernández i Sara Coll, que es van perdre l'anterior competició per lesió.

D'aquesta manera la selecció per l'equip de Primera divisió estarà formada per Fernández, Coll, Laura Bechdejú, Marina Gonzále i Laura Mora. Laia Q Nogué viatja amb l'expedició però no podrà competir per lesió. El grup que competeix a Segona l'integraran Aida València, Jana Guardiola, Gina Bou, Laia Masferrer, Berta Álvarez i Nicole de Miguel. Després de la prova d'aquest dissabte només quedarà la gran final de Lliga a Manresa, programada pels dies 15 i 16 de juny.

La classificació de Primera la lidera el Club Xelska amb 30 punts gràcies a les seves victòries a Salt i a Gijón. El Salt Gimnàstic és segon (24), mentre que en la tercera plaça hi ha un triple empat a 16 punts entre Los Cantos Alcorcón, L'Hospitalet i Egiba. A Segona les líders són el Salt Gimnàstic B amb 30 punts, amb 10 d'avantatge sobre Les Moreres (20) i l'Osona.