El Reial Madrid viatjarà a Munic la setmana que ve després d'empatar amb l'Athletic Club (1-1) en el seu darrer compromís de Lliga, pertanyent a la jornada 33, abans d'afrontar el partit més important de tota la temporada contra el Bayern, després que un gol de Cristiano Ronaldo impedís la derrota a tres minuts del final.

El punt no és el millor argument abans de viatjar a territori bavarès. No obstant això, l'equip de Zidane va merèixer millor sort davant un Athletic que va aprofitar a la perfecció el gol matiner d'Iñaki Williams. El Madrid va topar amb els pals, va tancar l'Athletic al seu camp i va buscar el gol de totes les maneres, però la seva versió més pobra es va tornar a imposar.

Una altra vegada, i ja van set aquesta temporada, els blancs no van guanyar al Santiago Bernabéu en un partit on van buscar el gol de totes les maneres, però només Cristiano, de subtil toc d'esperó per desviar a gol un xut de Modric, va poder batre un gran Kepa. Aquí va morir un partit on els homes de Zidane van ser més incisius, encara que van estar mancats del rigor tàctic que permetés controlar Williams.