Tot i que ho van intentar, el Bordils no va poder sorprendre a la pista de l'Alcobendas (25-22), líder de la classificació i que encara no havia perdut a casa, en un partit on els jugadors entrenats per Sergi Catarain van donar la cara tot i enfontar-se a un equip molt fort.

Els blanc-i-verds van tenir un inici molt bo i van aconseguir anar per davant en el marcador durant bona part dels primers 10 minuts de partit (4-5).

Després, el conjunt local va igualar el partit (9-9) quan quedaven 10 minuts per al descans. Però a les acaballes de la primera meitat els madrilenys van aconseguir distanciar-se en el marcador amb un parcial de 5-2 que deixava un resultat de 14-11 al final del primer temps.

Les baixes de Vilanova, que va ser exclòs rondant el quart d'hora de partit, i la lesió d'Arnau Palahí, que va poder continuar jugant però no se'l veia molt còmode, van fer perdre potencial al Bordils, que tot i així va donar el partit per perdut i va sortir dels vestidors disposat a donar la sorpresa.

Així, els de Catarain van aconseguir un parcial de 2-5 en els 10 primers minuts del segon temps que tornava a igualar el matx (16-16).

Va ser a partir d'aquí que els visitants van tenir tres pèrdues decisives en atac que es van convertir en un contraatac letal per part dels locals, que va suposar el 19-16 al marcador.

Això, sumat a un altre jugador que es va quedar fora del partit, Jairo Montes -que va patir una lesió al genoll-, i tres penals errats durant el partit, van fer que els blanc-i-verds no poguessin donar la campanada al camp del líder.

Només dos gols visitants en els últims cinc minuts de partit van aconseguir maquillar una mica el marcador final (25-22).

Al final del partit, Catarain va dir que estava molt content per com havia competit l'equip: «la lògica diu que hem de perdre de 15 a la pista del líder, però ho volem fer».

El pròxim partit del Bordils és dissabte que ve a casa davant un rival directe per la permanència, el Villa de Aranda. A falta de quatre jornades per acabar el campionat, els blanc-i-verds continuen a 2 punts del descens malgrat la derrota.