De 5 a 2 punts i 3 finals on tot està per fer i tot és possible. El somni de la salvació és viu i aquells que començaven a enterrar abans d'hora al Palamós hauran d'esperar. Ahir sí, la jornada va sortir rodona per als de Pitu Batlle, victòria després de 4 partits sense vèncer i derrota del principal rival, el Granollers.

D'aquesta manera i a manca de 3 partits pel final de la lliga, el degà se situa a només 2 punts dels granollerins, per tant, mentre hi ha vida i punts per retallar, a Palamós es resisteixen a llançar la tovallola. Amb l'equipació de color groc de dalt a baix, el Palamós va saltar a la Bòbila de Gavà conscient que hauria estat imperdonable no guanyar davant un rival descendit. Tot i això, als gironins els va costar entrar dins el partit perquè en els primers 45 minuts les ocasions de gol per als de Pitu Batlle van escassejar, a més a més, el pitxitxi Medina que es va ressentir d'una lesió va haver de ser substituït per Henry al minut 23. A la segona meitat, el Palamós va passar a dominar i ben aviat va anar per feina. Amb una marxa més, els palamosins van sortir a buscar la porteria d'Álvaro sense cap tipus de reserves. Al minut 53, un ex del Gavà, Sergi Caballero, va obrir la llauna i ja a les acaballes, primer Mamau (min.74) i després Gelmà (min.83), van permetre al degà, arribar, per fi, amb tranquil·litat al final d'un partit i no haver d'estar pendents del rellotge. Diumenge vinent, Palamós-Europa.