Els socis i aficionats culers tenen una cita aquest cap de setmana a Palamós. Amb la recent consecució, dissabte, de la Copa del Rei, i amb la possibilitat de proclamar-se campió de Lliga aquest mateix diumenge, amb un empat a Riazor en fan prou, els aficionats blaugrana esperen gaudir d'una jornada d'allò més feliç, completant el possible doblet dels de Valverde amb un aniversari de xifra rodona.

Diumenge, la Penya Barcelonista de Palamós celebra els seus 40 anys amb un programa d'activitats que començarà a les 11.30 h amb un concert de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona a la plaça del Suro, al costat de la Nau dels 50 metres, el punt neuràlgic de la celebració. A la mateixa hora es farà la inauguració de la primera exposició de les samarretes del FC Barcelona, una col·lecció de Carles Mir.

A les 13.00 h i a la Nau, començarà un col·loqui al voltant de l'entitat blaugrana amb el títol El Barça, més que un club, amb la participació dels exjugadors i entrenadors del FC Barcelona, Pere Valentí i Juan Antonio de la Cruz, i del cap de l'Àrea d'Scouting del FC Barcelona i exjugador del Palamós, Josep Boada. El col·loqui el conduirà el periodista palamosí, Francesc Sánchez i Carcassés. Finalment, a les 14.30 h, es farà un gran dinar de germanor a la Nau amb un menú al preu de 20 euros per als adults i de 10 euros per als nens. Tot plegat, amb música, sorteig de regals i molts quilos de gamba. L'entitat, reactivada el 2010 i presidida per Salvador Reinaldos Plaja, té més de 800 socis.