Era un partit vital per les aspiracions dels gironins de cara la salvació i han patit de valent per sumar un punt de la seva visita al Camp Nou de Morverde, a Sagunt (1-1).

Kata avançava els valencians al minut 12 de partit però a l'inici de la represa, Pablo Sánchez marcava l'empat a un després d'una assistència d'Arimany. Poc després, Marcos salvava el segon gol local i a deu minuts pel final, el llagosterenc Esteban ha vist com un defensa treia sota pals el seu xut.

El partit s'ha escalfat al tram final, amb expulsió inclosa de l'exblaugrana Nuha i els d'Òscar Álvarez han sumat un punt que no els pot servir, depenent dels resultats de demà, per acabar la jornada fora de la promoció de descens.