Pol Toledo (Girona Tennis Pro) va aconseguir la victòria al torneig ITF d'Egipte, jugat al Caire, després de derrotar el croat Duje Kekez per 6-4 i 6-2 en un partit que va durar 1 h i 42 minuts.

El de Maçanet de la Selva va sortir molt decidit a la pista i en el primer joc del partit va trencar el servei del seu rival. Tot seguit, Toledo va mantenir el seu servei agafant una diferència que seria decisiva per aconseguir la primera màniga.

El segon set va començar de la mateixa manera que l'anterior. Toledo trencava dos cops el servei del croat per col·locar-se amb un 4-0 a favor. El gironí va saber mantenir el seu servei i, amb un joc sòlid i sense errades, no donava opció a Kekez i va guanyar 6-2 el set i es va endur el partit, posant així el punt i final a una setmana exitosa en la que va aconseguir guanyar l'ITF d'Egipte.