El mateix dia que el Perfumerías Avenida anunciava la renovació de Chrissy Givens i el fitxatge de la letona Aija Putnina (Mersin), l'Spar Citylift Girona va poder confirmar el primer reforç per a la propera temporada. Encara no ha passat ni una setmana del desenllaç de la lliga, diumenge passat, a Fontajau, amb un nou títol per a les de Salamanca, que els dos grans favorits de cada temporada ja estan construint els seus renovats projectes. I a Girona, després de les renovacions de Núria Martínez, Rosó Buch i Nadia Colhado, el primer fitxatge és l'aler Keisha Hampton.

Ara fa un any, els responsables de l'Spar Citylift Girona estaven convençuts que Hampton era la jugadora ideal per tenir un rol principal en els esquemes d'Èric Surís. I una temporada després, i superada una lesió de genoll que va impedir que s'acabés formalitzant la seva arribada a Fontajau aleshores, i que l'ha deixat sense competir aquest hivern, segueixen segurs que la seva capacitat anotadora, bona mà per tirar de tres i un físic que li permet jugar tant d'aler com, en moments determinats, de pivot pot ser desequilibrant tant a Lliga Femenina-1 com a l'Eurocup.

Hampton és una aler de 28 anys i d'1,87 d'alçada amb experiència a la WNBA, es va lesionar el passat estiu jugant amb les Chicago Sky, i a diferents lligues europees. Aquest hivern no ha jugat a Europa i s'ha quedat als Estats Units recuperant-se de la seva lesió, però, en principi, abans d'arribar a Girona jugarà aquest estiu a la WNBA.

Paral·lelament, el club segueix treballant per anunciar noves incorporacions i els propers moviments podrien ser una pivot espanyola per assumir el rol de rotació interior, el que tenia Alminaite però amb més minuts, i el d'una jugadora experimentada que ajudi Núria Martínez en la posició de base. A Fontajau tampoc descarten encara la renovació de María Conde, tot i que l'arribada de Hampton podria complicar encara més a la madrilenya jugar els minuts que ella vol.

Formada la Universitat de De Paull, Keisha Hampton no va aconseguir fer-se un lloc a la WNBA de sortida però s'ha treballat una carrera a França, Alema­nya i Israel, que li ha acabat obrint les portes de la lliga professional nord-americana els últims estius. La temporada 2014/15 va ser la màxima anotadora de la segona divisió francesa amb el Dunkerque, 22 punts per partit, en una lliga on, curiosament, la tercera (Shante Evans amb el Pays d'Aix) i la cinquena (Magali Mendy amb l'Avenir) han jugat aquest curs a l'Uni. La temporada següent, 2015/2016, Hampton fitxa pel Bnot Hertzeliya, primera divisió d'Israel, on s'enfila fins als divuit punts de mitjana amb un rendiment que li obre les portes de la WNBA amb Minnesota Lynx. La temporada següent, Hampton va tornar al Bnot Hertzeliya. Un cop acabada la seva temporada a Israel, Hampton estava jugant amb els Chicago Sky i, quan ja havia arribat a un acord amb l'Uni, es va lesionar.