El CB Salt ha aconseguit la victòria aquest migdia en el partit d'anada de l'eliminatòria per evitar el descens de la Lliga EBA. L'equip de Miquel Martínez, amb Wimbish com a jugador més inspirat a nivell ofensiu (19 punts) ha pogut assegurar una renda d'11 punts per defensar diumenge que ve a la pista dels barcelonins, després d'una molt bona estrebada als darrers minuts quan el partit s'havia igualat. De fet, a excepció del primer quart, el Salt ha anat gairebé sempre per davant al marcador. Al descans guanyava 41-32, i a l'inici del tercer quart ha assolit la màxima renda, d'onze punts, amb un 43-32.

A partir d'aquell moment el Castelldefels ha començat a retallar la distància i a cinc minuts del final una cistella de Sese igualava el partit (62-62) en un escenari força complicat pels locals. El Salt, però, ha reaccionat i un triple de Ferragut i una cistella de Bunnell han propiciat un parcial de 5-0 que donava aire als locals. I en els darrers segons, un altre triple de Nadal i un tir lliure de Wimbish, han acabat situant el 75-64 definitiu que dona onze punts als saltencs per defensar en el partit de tornada, precisament igualant la màxima diferència a favor que han tingut en tot el partit a l'inici del tercer quart.