El conjunt dirigit per Chicho ha fet un extraordinari partit a la Ciutat Esportiva del Vila-real, davant el segon classificat, per acabar guanyant 0-3 tot i que han començat a jugar sabent que ja estaven salvats.

En general, el conjunt groguet ha tingut més ocasions però el desencert i l'encert de la defensa visitant han fet que Marc Vito tornés a recuperar la porteria a zero. En atac, en canvi, el Peralada ha estat molt contundent.

Ja a la segona part, Kevin Soni ha avançat els gironins al marcador. No obstant, el protagonista ha estat Pedro Porro. El jugador del juvenil del Girona ha fet un dels gols de la temporada amb un xut des del mig del camp, amb tota la intenció del món, que ha sorprès el porter local. Als últims minuts, el jove extrem ha sentenciat el duel amb el 0 a 3 definitiu.