L'encara capità del Barça, Andrés Iniesta, tindrà un homenatge i comiat per partida doble ja que el club blaugrana ha preparat un adeu institucional per al proper divendres 18 de maig, al qual acudiran la junta directiva, plantilla, familiars i amics; a part d'un altre acte al Camp Nou al costat de l'afició després del partit del diumenge següent contra la Reial Societat, l'últim de la Lliga.

La festa del vuitè doblet de la història del club, amb la consecució de la Copa del Rei i la Lliga, servirà també per homenatjar i acomiadar el capità, ja que Iniesta serà el gran protagonista a la gespa després de l'últim duel de Lliga del colofó final a la temporada.

Prèviament, el club prepara un seguit d'activitats lúdiques a l'esplanada del Camp Nou, per abans del partit contra els donostiarres, que estaran dedicades al futbolista manxec, qui a més serà el protagonista del mosaic que es veurà a les grades just abans de començar el duel. El club, en un acte privat que es farà aquest divendres vinent, organitzarà un comiat més institucional amb la presència del president, J.M. Bartomeu; membres de la Junta Directiva, la plantilla del primer equip, tècnics i executius del club, amics i familiars i altres personalitats i convidats.

D'aquesta manera, primer en privat i després amb l'afició, Iniesta tindrà els honors que mereix la seva carrera com a blaugrana, en la qual ha guanyat 32 títols.