El Llagostera s'enfrontarà a l'Izarra en una de les dues eliminatòries del 'play-out' de descens amb la missió de superar el conjunt navarrès i salvar la categoria. L'anada es disputarà aquest cap de setmana a l'estadi Municipal, mentre que el desenllaç tindrà lloc al Merkatondoa la setmana vinent. L'altra eliminatòria la disputaran el Mèrida, el rival més temut, i el Coruxo gallec.

L'Izarra ha tancat la temporada cinquè per la cua del grup II de la Segona Divisió B amb 39 punts i un balanç de 10 victòries, 9 empats i 19 derrotes. Ha marcat 32 gols i n'ha encaixat 58. Es tracta d'un equip pel qual han passat fins a quatre entrenadors al llarg del curs; l'últim d'ells, el gallec Alfredo Álvarez Paredes 'Fredi', que va agafar les regnes el passat mes de gener.

També s'han sortejat avui les eliminatòries dels equips de Segona B que lluitaran per intentar pujar de categoria i donar el salt al futbol professional. Pel que fa als quatre campions de grup, els partits són els següents: Cartagena-Rayo Majadahonda i Mallorca-Mirandés. La resta de duels són: Celta B-Marbella, Cornellà-Sporting B, Bilbao Athletic-Vila-real B, Extremadura-Deportivo B, Múrcia-Elx i Fuenlabrada-Reial Societat B.