El Bordils va perdre ahir a la pista del Nava (27-21) en l'últim partit de la temporda, un partit intranscendent per als dos equips. Els de Sergi Catarain ja havien aconseguit la permanència la setmana passada i els segovians no podien ser campions i pujar a Asobal directe, i ja tenien una plaça fixa al play-off d'ascens.

Els blanc-i-verds es van veure penalitzats per 12 pèrudes de pilota en la primera meitat i això va fer que els visitants anessin tot el partit a remolc davant un dels millors equips de la lliga. Així, es va arribar al descans amb un marcador de 16-10.

En l'inici de la segona meitat, els locals van fer un parcial de 5-1 que va posar una diferència de 9 gols al marcador (21-11). Tot i així, els visitants van retallar distàncies al final del partit per acabar 27-21. En un partit en el qual Catarain va donar minuts als jugadors menys habituals i va fer debutar Carles Pou i Vilchez, del filial.

El Bordils acaba la temporada en onzena posició, amb 25 punts, a un, finalment, de la zona de descens després de la victòria del Villa de Aranda. Tot i el triomf, els castellans acompanyen Lanzarote i Madrid en el descens.