Superat l'èxtasi de la permanència a Segona B amb el gol sobre la botzina de Roger Barnils fa un parell de caps de setmana, l'Olot ha començat a treballar la planificació de la propera temporada. Segons ha confirmat el club aquest matí en un comunicat, l'equip ja s'ha assegurat la continuïtat de bona part de la plantilla, que tornarà a estar dirigida pel tècnic valencià Raúl Garrido. Així doncs, tenen contracte en vigor per a la temporada vinent els porters Xavi Ginard i Sacrest, els defenses Roger Barnils i Albert Blázquez, els migcampistes Héctor Simón, Jordi Masó, Guzmán, Alfredo, Xumetra, Dembo i el davanter Marc Mas. També tenen el futur garantit el manlleuenc Oriol Pujadas, que està jugant al filial, i els juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí.

El mallorquí Xavi Ginard complirà la tercera temporada sota els pals del club garrotxí. Ho farà acompanyat de l'olotí Guillem Sacrest, que salta del juvenil i enguany ja ha tastat la categoria de bronze contra l'Alcoià, el Formentera i el Mallorca. En defensa, també continuarà l'heroi de la salvació, Roger Barnils, que té un any més de contracte. En el carril dret, el besaluenc Albert Blázquez complirà la quarta campanya a l'entitat, a punt d'arribar al centenar de partits. Qui ja els ha superat i va per la cinquena és Héctor Simón, que mantindrà la batuta per al curs 2018-19. També està garantida la presència de Jordi Masó, el pulmó al mig del camp, i d'Ivan Guzmán, una de les grans revelacions de la temporada des de la banda esquerra. En els extrems, Jordi Xumetra complirà el seu primer any sencer dels dos de contracte que li queden. També seguirà desequilibrant el jove Alfredo Gutiérrez, una aposta de present i de futur marca de la casa. Dembo Batchilly, en un llarg període de recuperació de la lesió al genoll després de diversos entrebancs, també està dins de la plantilla. A la punta d'atac, l'Olot s'assegura la participació del killer Marc Mas.

Pel que fa als més joves, el migcampista Oriol Pujadas refermarà la seva vàlua després d'un curs foguejant-se a La Jonquera i al filial de Segona Catalana (CF Sant Jaume). També pugen amb força els juvenils Lluís Aspar, que ja acumula cinc partits a Segona B i el debut amb la catalana sub-18, i el lateral esquerrà Joel Arumí, tots dos en dinàmica de primer equip durant la temporada passada. Sobre la resta de jugadors de l'actual plantilla, el club està valorant la seva situació i en els propers dies us podrem donar més detalls sobre el seu futur.