El Reial Madrid ha conquistat la seva tercera Lliga de Campions de forma consecutiva, la tretzena en la seva història, després de derrotar al Liverpool (3-1) aquest dissabte en la final disputada en l'Olímpic de Kíev gràcies als gols de Karim Benzema i Gareth Beli, que ha signat un doblet.

L'equip dirigit per Zinédine Zidane s'ha avançat als 50 minuts gràcies a una greu errada de Karius, el porter 'red', de la qual ha pogut aprofitar-se Benzema per marcar. Mané ha empatat el xoc amb una rematada dins de l'àrea (m. 55), però Bale ha fet les delícies de l'afició madridista amb un golàs en el 64.

El jugador galés ha marcat de xilena, després d'una centrada de Marcelo, posant novament de cara una final que manté el domini dels blancs en el 'Vell Continent'. A nou minuts del final, Bale (m. 83) ha aconseguit el definitiu 3-1 amb un xut des de fora de l'àrea que Karius no ha pogut atrapar després d'un nou error garrafal.

El Reial Madrid suma 13 Copes d'Europa en tota la seva història -quatre des de l'any 2014- i la tercera consecutiva, el que no s'aconseguia en el 'Vell Continent' des dels anys 70' del passat segle (Ajax i Bayern de Munic).