El seleccionador espanyol d'hoquei sobre patins, Alejandro Domínguez, ha comunicat aquest dilluns la llista de jugadors seleccionats per al Campionat d'Europa que es disputarà a la Corunya del 14 de 22 de juliol. Entre els escollits hi ha el gironí del Benfica, Jordi Adroher, i el fins ara jugador del Lloret Marc Grau, que la propera temporada militarà al Noia.

Amb l'OK Lliga acabada el cap de setmana passat, així com la resta de competicions internacionals de clubs, els seleccionats començaran a treballar al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, el proper 4 de jun. Allà hauran d'intentar convèncer Domínguez, que donarà a conèixer la llista definitiva formada per només deu dels tretze homes que es concentraran.

La llista està formada pels porters Xavi Malián (Liceo), Sergio Fernández (FC Barcelona) i Càndid Ballart (Reus Deportiu), més els jugadors Eduard Lamas, César Carballeira (Liceu), Albert Casanovas, Raúl Marín (Reus Deportiu), Pau Bargalló, Ignacio Alabart (FC Barcelona), Nil Roca (Noia Freixenet), Marc Grau (Lloret), Ferran Font (Sporting Portugal) i Jordi Adroher (Benfica Lisboa).