A Núria Martínez les temporades se li fan curtes i, tot i que l'Spar Citylift Girona fa més d'un mes que va acabar la competició, la base no ha deixat d'entrenar-se. Primer per jugar el partit de la selecció catalana contra Montenegro; i, a partir d'ara, tampoc podrà parar després que s'hagi confirmat que Núria Martínez liderarà la selecció espanyola de 3x3 que jugarà el Mundial de l'especialitat a Filipines del 8 al 12 de juny.

La seleccionadora espanyola, la figuerenca Anna Junyer, ha convocat a Núria Martínez, a l'aler pivot del Mann-Filter Vega Gimeno i a dues jugadores de l'Alcobendas de Lliga Femenina-2: l'escorta Paula Palomares i la pivot Aitana Cuevas. Hongria, Holanda, Alemanya i Filipines seran els rivals d'Espanya en el grup D (dos partits el dia 8 i dos partits el dia 10) mentre que si es classifiquessin els quarts de final, les semifinals i la final es jugarien el dia 12.

Aquestes mateixes quatre jugadores, també formaran la selecció espanyola en el preeuropeu del 23 i 24 de juny a Andorra.