Males notícies per a Carles Aleñá. El migcampista del Barça, que aquesta propera temporada tindrà fitxa amb el primer equip blaugrana, haurà de ser intervingut a Hèlsinki d'un trencament del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta, segons va informar ahir a la tarda el seu club mitjançant un breu comunicat de premsa.

El migcampista de Mataró va patir aquesta lesió aquest passat cap de setmana durant el transcurs de l'últim partit de Lliga del filial del Barça, que va disputar al Miniestadi i que va acabar amb el marcador favorable als aragonesos per 1-2.

Segons explicava el club, en els propers dies Aleñá viatjarà a Hèlsinki, la capital de Finlàndia, i ho farà acompanyat dels membres dels serveis mèdics del Barça. Un cop allà, serà intervingut pel doctor Sakari Orava, qui el passat mes de setembre ja va intervenir el francès Ousmane Dembélé d'una lesió similar.

Aquesta temporada, Carles Aleñá, amb fitxa del filial, ha jugat 38 partits amb el Barça B, en el qual es va convertir en un referent d'un equip que, això sí, no va poder evitar el descens de categoria. Amb el primer equip va disputar tres partits de Copa del Rei. Ernesto Valverde, unes setmanes enrere, ja va confirmar que el maresmenc farà el salt amb els grans aquesta propera temporada.