El Sea Otter Europe, després de viure un esplèndida jornada inaugural ahir divendres, avui ha tornat a omplir de gom a gom. En la jornada d'aquest dissabte milers d'aficionats al món del ciclisme s'han apropat al parc de les Ribes del Ter per a poder passar-hi una estona gaudint de l'esport de les dues rodes. Des dels que només hi anaven a tafanejar fins als més atrevits, que s'han aventurat a provar les bicicletes o a participar en alguna de les múltiples competicions que s'han ofert.

Al matí s'ha donat la sortida a la Pirinexus 360 Challenge, una prova de 350 quilòmetres, en un circuit circular per tota la demarcació de Girona, que es recomanava fer amb bicicleta de ciclocrós. Aquesta ha estat la quarta edició de la prova i ha tingut una molt bona acollida entre els participants.

El matí ha estat frenètic, amb la sortida també de la Marathon Cup, de la primera etapa de la Cicloturista Internacional, amb les Supercurses del Super3. Paral·lelament, gairebé 200 estands, representant a 390 marques, han anat atenent les necessitats de tots els curiosos, aficionats i professionals del món de la bicicleta.

A la tarda s'ha viscut la Copa Catalana Internacional de BTT - Massi Super Cup en la categoria de dones. En un circuit de 6 quilòmetres habilitat al Parc de les Ribes del Ter, el bo i millor del ciclisme nacional i internacional ha participat en una prova trepidant, de la que n'ha resultat vencedora la francesa Pauline Ferrand-Prevot. En segon lloc ha arribat Claudia Galicia i en tercer Coline Clauzure.

Demà el ritme també promet les mateixes emocions, amb la cursa masculina i un munt d'activitats que s'allargaran fins les tres de la tarda.