L'ascens a Primera Catalana es decidirà diumenge que ve a Argentona (18:00) després que aquesta tarda el Bescanó no hagi pogut moure el marcador inicial (0-0).

El Bescanó ha sortit amb força i al minut 3 ha tingut la millor entrenador del partit quan Pep, sol dins l'àrea en una bona posició, ha rematat al cos del porter visitant, que ha refusat la pilota com ha pogut. El conjunt gironí han començat amb bon peu el partit però de mica en mica l'Argentona ha igualat les forces sobretot mitjançant el físic dels seus futbolistes. Els maresmencs només han rematat un cop a la primera part amb un cop de cap de Vacas que ha atrapat sense problemes Òscar.

A la represa, l'Argentona ha sortit amb més força i ha dominat el primer quart, amb arribades sobretot per bandes però sense rematada final. El Bescanó a partir de l'entrada de Sanku ha fet un pas endavant i ha gaudit d'oportunitats que ha aconseguit definir amb encert. El bescanoní Jota ha evitat la desgràcia final aturant un xut molt perillós de l'extrem visitant a l'últim minut.