L'exjugador gironí Arnal Llibert Conde Carbó ha sigut nomenat aquest matí com a nou Director Esportiu del Gimnàstic de Tarragona per les tres properes temporades. Demà, dijous, a partir de les 10 del matí, es farà la presentació oficial davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi.

Arnal arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació al Llevant, equip de Primera divisió on l'olotí ha realitzat tasques a la direcció esportiva aquesta última temporada. A més a més, també en el curs esportiu 2017-2018, ha compaginat la tasca al conjunt granota amb la de delegat d'AFE a Catalunya. El nou director esportiu té 37 anys i destaca per una llarga i contrastada carrera de 17 anys com a futbolista, formant part de nombrosos equips nacionals i internacionals.

Arnal Llibert coneix el futbol de casa, després de jugar a les categories inferiors de l'Espanyol i a equips com el Girona, el Leganés, el Còrdova, l'Alcorcón, l'Elx, el Sabadell i l'Olot, entre d'altres. Durant la seva trajectòria com a jugador també ha adquirit coneixements esportius en futbol internacional, participant en equips de primer nivell de les lligues de Xipre, Malta i la Índia.