Sense presses, però també sense pausa. L'Olot va per feina. Pas a pas, amb cap intenció de córrer més del compte, com tampoc amb el més mínim indici de frenar i esperar. Després de patir el que no està escrit el curs passat, amb una salvació agònica que es lligava en els darrers minuts de l'última jornada, el club està decidit a construir, dins les possibilitats, una plantilla el més competitiva possible per intentar segellar la permanència sense passar-ho malament. Confirmada la presència de Raúl Garrido a la banqueta, es compta amb la base d'aquest últim curs. Mica en mica, els jugadors que han tingut una proposta de renovació al damunt la taula l'han anat acceptant. L'últim, un Marc Cosme que reforçarà la davantera i que competirà directament amb Marc Mas. Amb el «sí» del valencià, ja són 16 els futbolistes confirmats.

Cosme va aterrar a la Garrotxa durant el mercat d'hivern passat per reforçar l'atac de l'equip. Al llarg de la segona volta ha acabat jugant 18 partits i ha anotat un parell de gols. Suficients arguments per convèncer a Sergi Raset, el director esportiu, i també al cos tècnic. Se li va proposar continuar i ha acceptat. Amb ell i Mas, l'Olot ja compta amb dos atacants; el tercer en discòrdia podria ser Marc Nierga qui interessa, i molt.

A dia d'avui ja hi ha 16 jugadors confirmats per a la propera temporada. A l'únic fitxatge, Alan Baró, i als juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí, se'ls sumen tots els futbolistes que han anat renovant: Ginard, Sacrest, Blázquez, Masó, Xumetra, Mas, Héctor, Barnils, Guzmán, Alfredo, Mas, Pedro, Dembo i Pujadas. Ara caldrà veure què passa amb Jose Martínez, qui té una oferta per renovar. D'altra banda, Roger Vidal sembla que està decidit a penjar les botes.