El Cafés Candelas Breogan i l'ICL Manresa, els dos millors de la temporada a la LEB Or, han presentat tota la documentació i abonat les quantitats exigides per fer efectiu el seu ingrés a la Lliga Endesa 2018-19.

Una vegada completats aquests tràmits, correspon ara a l'Assemblea General Ordinària la ratificació de la seva inscripció com clubs de la màxima categoria, segons ha informat en un comunicat l'ACB. El Breogán va aconseguir l'ascens en guanyar la LEB Or, mentre que el Manresa va aconseguir la seva plaça després d'imposar-se en el play-off final al Melilla.

«Tots dos han presentat a l'Associació de Clubs tota la documentació i abonat totes les quantitats requerides per fer efectiu el seu ingrés en la competició professional dins al termini establert (fins al 15 de juny)», afegeix la nota. Els de Lugo i els manresans han presentat les seves respectives auditories de comptes, un pressupost superior als dos milions d'euros, que era el mínim exigit, i la composició de l'òrgan d'administració de les seves societats.

Una vegada complimentada la documentació requerida correspon a l'Assemblea General Ordinària (a celebrar al juliol, una vegada finalitzada l'actual temporada) la ratificació de la seva inclusió en la competició professional.