Prou content va marxar Fernando Hierro després de dirigir el seu primer partit oficial al capdavant de la selecció espanyola. Tot i el 3-3 final, que deixa un cert regust agredolç, el tècnic no va amagar que «hem hagut d'igualar dues vegades un marcador en contra i amb el que ha fet Cristiano Ronaldo és per estar satisfets». D'Espanya va destacar la «lluita» i també la seva capacitat per «sobreposar-se a les adversitats». «No hem deixat mai de creure-hi i això és important», va dir, tot subratllant el «compromís, orgull i personalitat» que li havien demostrat els seus futbolistes. «És un equip madur, que no dubta. Sap què vol i com juga», afegia.

Si de Diego Costa, autor d'un doblet, va dir que havia estat «molt bé» i que el seu treball havia estat «sensacional», no va dubtar quan se li va preguntar pels errors del porter De Gea. «Nosaltres som un equip i sabem que hi ha futbolistes que tenen millors o pitjors dies. Això és humà i no per això dubtem dels nostres jugadors. És un de nosaltres i aquí no deixem ningú tirat», va dir. No es va quedar aquí. «Som una família i aquí tots som importants, des del número u fins al vint-i-tres». I se li va preguntar per Cristiano. «Quan un equip té un jugador com ell, poden passar coses així. Quan millor estàvem, amb molta confiança, ens ha fet gol. Però jo del que estic orgullós és dels meus. No canviava Cristiano Ronaldo per cap dels meus futbolistes».

També se li va preguntar per l'onze, sense cap canvi ni novetat tot i haver-se estrenat en el càrrec. «En cap moment he parlat amb el seleccionador anterior de què és el que tenia al cap. Hi havia un pla i enteníem que en un partit així, Diego Costa ens podia donar molt. Ha marxat el tècnic però s'han quedat els seus col·laboradors i s'agraeix molt».