El pilot gironí Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1) patrocina una beca per aprendre anglès a Austràlia el principal objectiu de la qual és oferir la possibilitat a un jove espanyol que visqui una experiència internacional inoblidable, millori els seus coneixements de l'idioma i conegui el pilot durant el Gran Premi d'Austràlia que es disputa a Phillip Island.

Viñales rep el testimoni amb aquesta iniciativa de l'esportista Ona Carbonell, qui l'any passat va ser la padrina d'aquesta beca, que inclou viatges d'anada i tornada a Austràlia, un curs d'anglès intensiu de quatre setmanes a Melbourne i un cap de setmana a Phillip Island, on el guanyador podrà conèixer el pilot de Yamaha durant la disputa del gran premi australià.

"Els esportistes hem de donar suport a les iniciatives relacionades amb la cultura i, especialment a Espanya, les relacionades amb l'anglès, que és imprescindible en el meu dia a dia, ja que és l'idioma oficial del campionat del món de MotoGP i la llengua en la qual em comunico amb la majoria dels enginyers del meu equip", ha reconegut el pilot de Figueres (Alt Empordà).

La "Beca Maverick Viñales" se sortejarà a través de les xarxes socials de l'esportista i d'"AUssieYouTOO", des del 26 de juny i fins al 4 de juliol i es podrà participar a través de Facebook, Instagram o Twitter.

Els concursants hauran de pujar una foto en la qual escenifiquin quina és la seva passió i acompanyar-la de les etiquetes #BecaMaverickViñales #AUssieYouTOO. El guanyador es coneixerà el 18 de juliol a les diferents xarxes socials de Maverick Viñales i AUssieYouTOO.