El davanter Sergio García va segellar ahir la seva renovació per una temporada més amb l'Espanyol, i va afirmar que «segur que viurem moltes tardes de glòria», tot prometent una «bona campanya» en la que espera que els aficionats tinguin «confiança» en l'entitat i també en l'equip.

L'atacant va confessar també que la seva intenció és recuperar la seva millor versió. «Les meves expectatives són tornar a ser el Sergio García de l'època que me'n vaig anar», va dir en declaracions als mitjans del club. El català se'n va anar a Qatar després de la campanya 2014-15, en la qual havia signat 14 gols a Primera.

En aquest sentit, l'ariet va mantenir que espera «fer un bon any i intentaré marcar els màxims gols possibles». En l'aspecte col·lectiu, el futbolista va insistir en el seu compromís: «Vull que la gent gaudeixi i que vegi que l'equip s'ho deixa tot en el terreny de joc».

Igualment, va revelar que l'Espanyol és el club de la seva vida. «Estic encantat de poder renovar un any més. Gaudeixo cada dia que sóc aquí, amb els companys i amb aquesta afició, que em tracta genial. Donaré el millor de mi, estic orgullosíssim de seguir».

Pol Lozano, fins al 2023

D'altra banda, l'Espanyol també tancava la renovació del jove Pol Lozano fins al 30 de juny del 2023, amb una clàusula de 40 milions d'euros. El futbolista jugarà aquesta temporada amb el filial, però a partir del curs vinent ja serà a tots els efectes membre del primer equip.