El president del Consorci de Turisme de Barcelona i expresident del Futbol Club Barcelona, Joan Gaspart, ha donat suport avui al club i al seu actual secretari tècnic, Eric Abidal, en la polèmica pel trasplantament de fetge que es va dur a terme el 2012.

En declaracions als periodistes durant una conferència de premsa sobre turisme, Gaspart ha estat preguntat per la qüestió i ha assegurat, de manera contundent, que creu "en allò que han dit el club, el jugador i el seu cosí".

La Fiscalia de Barcelona estudia demanar que es reobri la investigació judicial arxivada sobre el trasplantament de fetge al qual es va sotmetre Abidal quan era futbolista del Barça i que es reiteri la comissió rogatòria a França per interrogar el cosí de l'esportista que va fer de donant.

Una jutge va obrir l'any passat una investigació sobre la suposada compra il·legal d'un fetge per a trasplantar-lo a l'exdefensa francès del FC Barcelona, arran de les escoltes policials a l'expresident del club Sandro Rosell, però va arxivar les diligències mesos després.