El pavelló de Fontajau s'ha omplert amb més de 5.500 espectadors per presenciar un espectacle al més pur estil NBA. El partit organitzat pels germans Gasol no només ha portat a estrelles de la Lliga Endesa i també algun jugador destacat del campionat nord-americà. Sinó que igualment ha estat una veritable festa, amb xou al parquet i també a la graderia. Tot, amb una finalitat solidària, perquè els beneficis aniran destinats a tots aquells clubs de base amb menys recursos.

Entre xou i homenatge, que n'hi ha hagut un munt, el bàsquet ha estat el gran protagonista. Pedro Martínez i Darryl Middleton han dirigit el bloc format per Marc Gasol i Joan Montes ha sigut l'entrenador del conjunt de Pau Gasol.

L'equip de Pau, que comptava amb figures com Ricky Rubio (Jazz) o Jimmy Butler (Wolves), entre molts altres, ha anat obrint diferències en el marcador fins arribar-se al descans amb un clar 36-49 al marcador. La reacció del conjunt liderat per Marc Gasol s'ha fet evident a la segona meitat; sobretot al darrer quart, quan els triples de Brooks (Grizzlies) i Casspi (Warriors) han estat decisius. Al final, 95-91 a l'electrònic.

Abans del partit els dos germans han agraït l'assistència massiva d'espectadors i Pau Gasol ha recordat que "Girona és una ciutat molt especial per al meu germà i la nostra família". Tots dos han tornat a agafar el micròfon al final per tornar a donar les gràcies als assistents i, en el cas de Pau Gasol, per desitjar que el bàsquet masculí a Girona "torni al nivell més alt" una dècada després de l'esfondrament de l'Akasvayu a l'ACB.

Precisament durant el descans els organitzadors del partit han fet un petit homenatge als exjugadors del CB Girona que s'han reunit avui a Fontajau entregant-los una fotografia commemorativa. Eren Fernando San Emeterio, Víctor Sada, Jordi Trias i Darryl Middleton, a banda de Marc Gasol.