El FC Barcelona va confirmar ahir a la nit el fitxatge per a les pròximes temporades del migcampista brasiler Arthur Henrique Ramos, fent així efectiva l'opció de compra sobre el jugador, que havia acordat ja en el passat mes de març amb el Gremio de Porto Alegre.

«El FC Barcelona i el Gremio de Porto Alegre han acordat el traspàs del jugador Arthur Henrique Ramos d'Oliveira Melo, en virtut de l'opció de compra acordada entre tots dos clubs en el mes de març. L'acord subscrit inclou la incorporació immediata del jugador brasiler», deia el comunicat.

El club que presideix Josep Maria Bartomeu va informar igualment que «el cost de l'operació serà de 31 milions d'euros més 9 milions en variables» i que el migcampista signarà «per a les properes sis temporades, fins al final de la temporada 2023/24, amb una clàusula de rescissió de 400 milions». Segons el Barça, la seva primera incorporació és «un talentós migcampista que destaca pel seu joc associatiu» i que ja ha demostrat «la seva qualitat al Gremio».