El Reial Madrid ha confirmat aquesta tarda el traspàs del davanter portuguès Cristiano Ronaldo al Juventus italiana, posant fi així a la seva aventura de nou anys en el tretze vegades campió d'Europa. L'operació ha quedat fixada en 105 milions d'euros. Ronaldo firmarà per quatre anys amb el conjunt italià.

"El Reial Madrid comunica que, atenent a la voluntat i petició expressades pel jugador Cristiano Ronaldo, ha acordat el seu traspàs al Juventus. Avui el Reial Madrid vol expressar el seu agraïment a un jugador que ha demostrat ser el millor del món i que ha marcat una de les èpoques més brillants de la història del nostre club i del futbol mundial", ha anunciat el club blanc en un comunicat.

En aquest text, el Reial Madrid ha destacat que "més enllà dels títols conquerits, dels trofeus aconseguits i dels triomfs aconseguits en els terrenys de joc durant aquests 9 anys, Cristiano Ronaldo ha estat un exemple d'entrega, de treball, de responsabilitat, de talent i de superació".

Cristiano deixa el Madrid com un dels grans mites del club blanc, amb 16 títols i quatre Pilotes d'Or, i l'etern debat de si és ell o el barcelonista Leo Messi el millor futbolista del món.