El velocista holandès Dylan Groenewegen (Lotto NL-Jumbo) va aconseguir la seva segona victòria al Tour de França després de guanyar l'arribada a l'esprint a la ciutat d'Amiens. El ciclista belga Greg Van Avermaet (BMC) segueix com a líder de la ronda gala.

Groenewegen va aconseguir imposar-se a l'arribada massiva a l'alemany André Greipel (Lotto Soudal) i als també dues vegades vencedors d'etapes en aquest Tour Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) i Peter Sagan (Bora-Hansgrohe).

El ciclista irlandès resident a Andorra Dan Martin (UAE Emirates) i el francès Julien Alaphilippe (Quick-Step) van caure a 16 quilòmetres del final d'etapa i van entrar amb un retard d'un minut.

Avui la competició es reprendrà amb una de les etapes més temudes pel gran grup, la que va d'Arras Citadelle fins a Roubaix, un recorregut de carreteres sinuoses i amb el gran perill de les llambordes. A més, és l'última etapa més o menys planera abans que, la propera setmana, comencin les etapes de muntanya, on s'haurien de començar a veure les primeres candidatures per arribar amb el mallot groc a París.