El Figueres 2018-19, el més renovat de les darreres temporades va donar el tret de sortida a la pretemporada ahir amb el primer entrenament del curs a Vilatenim. L'equip enceta l'any del centenari carregat de novetats a tots els nivells. La més destacada és l'arribada a la presdiència de Narcís Bardalet que agafa el testimoni de José Antonio Revilla, que tenia el càrrec d'ençà de la refundació de l'entitat 2007. Ho fa a més a més amb nou entrenador, Joan Esteva, extècnic de l'Europa els dos últims cursos i amb moltes novetats a la plantilla. La darrera és la incorporació del migcampista de 22 anys, Marc Gelmà (Palamós).

El maresmenc és el tercer home que arriba procedent del degà després d'Àlex Campos i Subirana. Ahir, la plantilla va fer el primer entrenament després d'escoltar el parlament del president Narcís Bardalet sobre la gespa i dissabte disputarà el primer amistós contra el Palamós, a la localitat baixempordanesa.

Gelmà s'afegeix a la llista de reforços que conformen Subirana i Campos (Palamós), Tena (Europa), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet) i Dan Coll (Manlleu). A més a més, Adrià Serra, Ivan Medinilla, Aleix Caball, Marc Colomer i Víctor Valverde, del juvenil faran la pretemporada amb el primer equip i el kenià David Owino estarà a prova. A banda del Palamós, la Unió s'enfrontarà també a l'Olot (dia 25 de juliol), Horta (28), Marca de l'Ham (1 d'agost), Banyoles i Olot en el torneig de l'Estany (9 d'agost), Bescanó (11 d'agost) i Farners (12 d'agost)