El Palamós es va endur el triomf en el seu primer partit amistós d'aquesta pretemporada. Els de Javi Salamero van superar un Figueres que va ser incapaç d'igualar o capgirar el gol matiner (11') de Pepu Soler, que en va fer prou allargant la cama per superar Campos.

El degà, que enguany jugarà a Primera Catalana després de perdre la categoria, va dominar la possessió de l'esfèrica durant bona part del primer temps. Gràcies a això, els de Salamero van disposar d'una magnífica segona ocasió per deixar el partit pràcticament sentenciat. Va ser a la recta final dels primers 45 minuts (36') quan el xut del jove Dani Gómez va acabar sortint massa creuat després d'una gran assistència de l'autor del primer gol, Pepu Soler.

A la represa, en canvi, va ser el Figueres qui va portar la veu cantant, encara que sense encert. El partit va servir per veure els nous fitxatges d'ambdós equips, però especialment del Figueres que enguany, en l'any del seu centenari dirigirà Joan Esteva: Gelmà, Subirana i Campos, precisament tots tres procedents del Palamós, Tena (Europa), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet) i Dan Coll (Manlleu). A la recta final del partit, el Figueres va disposar de diverses ocasions per igualar el matx però cap va arribar a bon port.