Petits errors que han condemnat tota la feina del Peralada sobre el terreny de joc. Els de Chicho han sortit molt forts al derbi gironí de Segona B i de seguida han intentat superar la porteria rival. Rematada de Kevin Soni, que acaba desviada, xuts de Pau Miguélez o Èric Montes, que ha aconseguit avançar metres fins col·locar-se davant l'àrea rival.

Totes les ocasions s'han escapat i s'han vist penalitzades per un gol d'Hèctor Simón al minut 33. El de Llançà, ha agafat completament descol·locat a Marc Vito, en una jugada que havia de ser inofensiva i sense perill. Héctor amb molt bona definició ha enviat la pilota al fons de la xarxa avançant als olotins al marcador. El Peralada ha intentat reaccionar amb la mateixa actitud, però no ha sigut capaç d'igualar el marcador en arribar al descans.

A la represa, ídem. La forta competitivitat dels xampanyers ha obligat als olotins a tancar-se per defensar la victòria. Chicho i Raúl Garrido han esgotat els canvis, buscant la reacció dels seus homes. Tot i l'esforç dels locals, Garrido ha guanyat la partida a Montilivi gràcies a Ginard, que ha salvat al seu equip de l'empat.