L'amplíssima golejada aconseguida pel Barça (8-2 davant de l'Osca) permet als blaugranes accedir al lideratge per millor diferència de gols, després dels gols de Messi (2), Luis Suárez (2), Pulido (pròpia porta), Rakitic, Dembelé i Alba.

S'havia avançat l'Osca amb un gol del Cucho Hernández (min.3), però el Barça ha reaccionat amb els gols de Messi, Pulido en pròpia porta i Luis Suárez. Gallar ha descomptat abans del final del primer temps (3-2).

En el segon temps, Dembélé ha anotat el 4-2 i Rakitic el 5-2 en els primers minuts. Després Messi ha anotat el seu segon gol, després de l'assistència de Coutinho, Jordi Alba ha anotat el 7-2 en el minut 81 i Luis Suárez ha tancat el marcador des del punt de penal en el temps descompte (8-2).

Els blaugranes són els nous líders del campionat per millor diferència de gols (+10), dos més que el Reial Madrid, líder fins ara.

Fitxa tècnica

8 - FC Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti (Lenglet, min.65), Jordi Alba; Busquets (Arthur, min.76), Coutinho, Rakitic (Arturo Vidal, min.71); Dembélé, Suárez i Messi.

2 - SD Osca: Werner; Luisinho, Etxeita, Pulido, Miramón; Álex Gallar (Rubén Semedo, min. 65), Musto, Melero, Moi Gómez; Cucho Hernández (Chimy Àvila, min.72) i Longo (Serdar, min.58).

Gols: 0-1, min. 3, Cucho Hernández; 1-1, min. 16, Messi; 2-1, min. 25, Pulido (pròpia porta); 3-1, min. 39, Luis Suárez; 3-2, min. 43, Gallar; 4-2, min. 49, Dembélé; 5-2, min. 52, Rakitic; 6-2, min. 61, Messi; 7-2, min. 81, Alba; 8-2, min. 90+2, Luis Suárez, de penal.

Àrbitre: Melero López (Comitè Andalús). Ha mostrat cartolina groga a Luisinho (min. 26), Musto (min. 87) i a Arturo Vidal (min. 88).

Incidències: Han assistit 72.892 espectadors en partit de la tercera jornada de laLiga Santander disputat al Camp Nou.