El Jutjat d'Instrucció 27 de Barcelona que investiga el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué per conduir sense punts del permís de conduir ha demanat a la Direcció General de trànsit (DGT) si la comunicació de pèrdua de punts va ser de manera personal, segons estableix la llei.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat aquest dilluns que aquest jutjat té obertes diverses diligències per un delicte contra la seguretat vial contra el jugador, després de ser denunciat per la Guàrdia Urbana.

El jutjat està a l'espera de rebre aquesta comunicació oficial de la DGT abans de decidir més diligències o actuacions sobre el cas.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va denunciar aquest divendres Piqué en descobrir que circulava sense punts del carnet, segons van informar fonts municipals.

Els agents li van donar l'alto en un carrer de l'Eixample poc abans de les 15.00 hores, i van comprovar que el futbolista circulava sense punts del seu permís de conduir i que li havien estat retirats per altres infraccions.