El Citylift GEiEG Uni es va imposar en el derbi de la primera jornada de la Copa Catalunya que l'enfonrtava al Bencriada (73-64), en un partit que no es va decidir fins al tram final, quan les banyolines es van quedar sense oxigen.

Les locals van dominar el primer quart amb un parcial de 24-19, però les visitants van voler aixecar de seguida els cinc punts en contra i van fer un parcial de 13-16 en el segon quart i va arribar amb un desavantatge de dos punts al descans (37-35). L'empat a 19 en el tercer parcial ho deixava tot obert de cares a l'últim i decisiu parcial, però les banyolines van pagar l'esforç fet en els 30 primers minuts i van cedir davant les gironines, que van fer un partit molt seriós per emportar-se la primera victòria.