Després de deixar dubtes en els dos partits de Lliga Catalana EBA, el Salt, que tenia algunes baixes importants, va tenir un molt bon inici de curs a la pista del Calvià (84-99), uns rivals que Miquel Martínez va definir com «un equip molt potent i amb un joc interior fortíssim».

Els visitants van haver de sobreposar-se a un marcador en contra al final del primer quart (27-22). Però en el segon quart, un parcial de 10-30 va fer que els saltencs marxessin amb un avantatge de 15 punts al descans (37-52). Tot això va ser fruit del desgast de l'equip mallorquí, que es va contraposar amb un ritme constant dels jugadors de Martínez.

D'aquesta manera, el Salt sempre va mirar de mantenir l'avantatge i, tot i una espurna del Calvià en el tercer parcial, la diferència de 15 punts no va baixar en gairebé cap moment, fet que va fer sumar la primera victòria de la temporada als gironins (84-89).

Miquel Martínez va dir que «la victòria ens dona confiança. Hem donat la cara i jugat com uns guerrers», de moment, mirant cap a l'objectiu de la permanència.