Dos gols d'Oscar Rodríguez i El Zhar només començar la segona part han permès al Leganés donar la volta al marcador i guanyar per 2-1 al líder de la classificació, el Barcelona, per sumar tres punts i abandonar el lloc de cuer de la Lliga espanyola.

El primer gol del partit ha estat per al Barcelona. El brasiler Philippe Coutinho ha marcat als onze minuts després de rebre a la frontal una pilota rasa des de la banda dreta i llançar un xut potent que no ha pogut tallar Cuéllar.

A la segona meitat, en només un minut, del 52 al 53, el Leganés ha donat la volta al marcador amb dos gols. El primer d'El Zhar, que ha rematat de cap una centrada al segon pal anticipant-se a Vermaelen, i el segon per mitjà d'Oscar Rodríguez, que ha aprofitat un error de Piqué per a 'afusellar' dins de l'àrea a Ter Stegen.