Segona derrota consecutiva de l'Olot. Només una setmana després de veure's sorprès pel València Mestalla al Municipal (0-3), avui un inici per oblidar ha condemnat als de Raúl Garrido, que han anat a remolc des dels primers minuts. Tot i l'intent de reacció, el Barça B s'ha acabat emportant la victòria en un matx en què els olotins han acabat amb un jugador menys per l'expulsió de Roger Barnils a poc més d'un quart d'hora del final.

Les badades en defensa i la qualitat del filial blaugrana en atac ha provocat que Chumi i Abel Ruiz fessin pujar el 2-0 al marcador ben aviat. Només havien passat deu minuts i l'Olot ja es veia amb una renda difícil de superar. El Barça B, a més, ha gaudit d'alguna ocasió més per ampliar l'avantatge. Sobretot quan Mujica ha enviat una pilota al pal, també al primer temps. Tot i això, els de Garrido han despertat a temps i Alan Baró ha retallat distàncies amb un bon cop de cap just abans del descans.

Més entonat han estat a la segona meitat, amb arribades a peus d'Héctor i també Guzmán, però l'empat mai ha arribat. I menys, jugant amb deu. Amb aquest resultat, l'Olot tancarà la jornada amb 8 punts. La setmana vinent, tocarà intentar redreçar el rumb contra el Badalona a casa.