L'Handbol Bordils s'enfrontarà a l'Ángel Ximenez Puente Genil en la segona eliminatòria de la Copa del Rei segons ha estipulat el sorteig que s'ha fet aquesta tarda a la seu de la Federació Espanyola. L'equip andalús és actualment el desè classificat de la lliga Asobal, amb una victòria, un empat i dues derrotes en quatre jornades. El Puente Genil porta sis temporades seguides a la màxima categoria, amb pressupostos molt ajustats, els mateixos que el Bordils duu a Plata.

Els dos equips que ara es veuran les cares a la Copa van coincidir en la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata que es va jugar al pavelló de Palau, de Girona, el maig de 2011. En aquella fase el Puente Genil va assolir el bitllet cap a Plata. L'equip cordovès va acabar ascendint a l'Asobal la campanya 2012/13, la mateixa en què els gironins feien el salt a Plata. El Bordils es va classificar per aquesta segona ronda de Copa després de desfer-se del Barça B dissabte passat al Blanc-i-Verd (33-30).

Aquesta eliminatòria de Copa està programada pel 17 d'octubre. Els enfrontaments complerts d'aquesta segona ronda són els següents:

Amenábar-Benidorm

Ciudad Real-Bidasoa

Port Sagunt-Cangas

Torrelavega-Alcobendas

Agustinos-Sinfin

Nava-Teucro

Palma del Río-Valladolid

Bordils-Puente Genil