A Nadia Colhado li encanta Girona. La temporada passada no s'ho va pensar gens a l'hora de renovar, quan segurament esperant a l'estiu hauria tingut bones ofertes econòmiques, perquè la pivot brasilera està còmoda en una ciutat i en un equip on, sense dubte, no farà les estadístiques individuals de fa dos anys al Gipuzkoa, però que l'acosta cada cop més al seu objectiu de guanyar títols. Un Spar Citylift Girona que ha fitxat grans noms -Laia Palau, Murphy, Hampton, Bea Sánchez...-, però en el que Colhado continua veient la mateixa clau que la temporada passada: el vestidor. «Si tens bones jugadores i, a més, hi ha bon ambient, la situació és perfecta».

Tothom diu que l'Spar Citylift Girona ha fitxat molt bé i té molt bon equip. És així?

Sí. Tenim un gran equip. Han arribat jugadores amb molt nom per complementar les que ja estàvem aquí. És evident que tenim un equipàs, personalment és el millor equip en què hauré jugat mai. Aquest any el que volem són títols i crec que cada cop hi estem una mica més a prop.

També diran que aquest gran equip ha de guanyar títols. Tindran més pressió?

No, no ho sento com una pressió. Estic molt contenta de tenir al meu costat jugadores amb el nom de Laia Palau.

A Palau, la coneix ja?

Encara no l'he conegut, ni he pogut parlar amb ella, però estic veient els partits del Mundial i m'il·lusiona poder compartir-hi equip.

També han arribat Murphy i Hampton, dues grans anotadores. Faltaran pilotes?

No, no pensem en això. Si juguem en equip, com ho estem fent en aquests primers partits de pretemporada, acabarem la temporada amb moltes victòries.

La temporada passada sempre deia que la clau de l'equip era el bon ambient al vestidor. Crec que això continuarà igual aquesta temporada?

Millor, crec que serà millor. L'ambient a l'equip encara serà millor que l'any passat.

N'està segura? La Lliga encara no ha començat i falten jugadores per arribar?

Sí, sí, ja ho estic notant. Ho veig. Crec que aquest és el punt clau, si tens bones jugadores i, a més, hi ha bon ambient i fem un bon grup, la situació és perfecta.

Ja li ha dit a Erika de Souza que aquest any sí que les guanyaran...

Sí, és clar que sí. Hem estat juntes a la selecció jugant el Campionat Sud-americà, les dues sempre estem parlant, ella em comentava que havíem fet un gran equip amb fitxatges com els de la Laia. Salamanca també té molt bon equip, però aquest any ens toca guanyar-les. L'any passat ens varen guanyar en les dues finals, Copa i Lliga, i està clar que són un equip molt bo, però nosaltres també volem guanyar contra bons equips. I més aquesta any amb l' equipàs que tenim.

Ja torna a ser a Girona, a passejar pel Barri Vell i a menjar als seus restaurants. Com ha trobat la ciutat?

Com sempre, molt bé. La veritat és que la trobava a faltar. Tenia ganes de tornar a Girona, aquí em sento com a casa.

Vostè és brasilera, què és el que li agrada tant de viure a Girona?

Tot. La ciutat, principalment, que m'encanta; però d'aquí m'agrada tot: la ciutat, la gent, l'equip... Tenia moltes ganes de tornar, moltes... ja li he dit que aquí em sento com a casa.