Si fa dues setmanes es parlava d´exhibició contra el Roma (3-0) i l´aficionat del Reial Madrid es fregava les mans tot i haver perdut aquest estiu una peça imprescindible com és Cristiano Ronaldo, el panorama que envolta l´equip blanc ha canviat radicalment. N´han tingut la culpa els darrers resultats. El més recent, el d´anit a Moscou. Contra un rival ordenat i disciplinat, però sense res de l´altre món, els de Lopetegui van caure per la mínima i van ser incapaços de refer-se al gol matiner de Vlasic. Un resultat, l´1-0, que els fa perdre la condició de líder i que confirma que no passa per un bon moment. Perquè ja són tres els partits sense guanyar. Ni marcar.

Com ja li havia passat contra Sevilla i Atlètic, el rival va ser millor només començar. Tant, que el CSKA aprofitava una errada de Kroos per marcar al primer minut. La passada enrere del migcampista alemany no era bona. La va aprofitar Vlasic, que va desfer-se de Varane per superar Navas. Durant una estona el partit va ser dels locals. Ocasions per a Chalov i Becao; però no només això, els russos eren més intensos i semblava que hi posaven una marxa més.

De mica en mica, el Reial Madrid va despertar. No li quedava cap altra opció si volia treure alguna cosa positiva d´un estadi que se li ennuega cada dos per tres. Benzema va enviar un cop de cap al travesser. Com també Casemiro dirigia la pilota cap a la fusta una estona després. A tot això, Carvajal havia de deixar el terreny de joc per culpa d´unes molèsties i el seu lloc l´ocupava Odriozola. Amb encara mitja hora per davant, van entrar Modric i Mariano per intentar canviar el panorama. El primer, de cap, també va trobar el pal. No hi havia manera.