07 de octubre de 2018
07.10.2018
Diari de Girona

La Cursa de la Dona s'escapa de la pluja

Una marea lila de corredores omple els carrers de Girona amb un nou rècord de participació: 7.500

07.10.2018 | 12:28
La Cursa de la Dona s'escapa de la pluja

La forta pluja que ha caigut uns minuts abans de començar la cursa no ha frenat a la marea de dones que han omplert els carrers de Girona amb una cinquena edició de la Cursa de la Dona que ha tornat a batre el seu rècord de participació amb gairebé 7.500 dones que ha completat els cinc quilòmetres corrent o caminant. Mares amb filles, grups d'amigues, companyes de feina, diferents generacions de famílies com la de Maria La Torre, la participant més gran amb 100 anys acabat de fer, la Cursa de la Dona que organitza Esports Parra ha fet sortir a fer esport a una marea lila, el color de la samarreta d'aquest any, absolutament heterogènia. Diferents edats, diferents objectius i diferents ritmes de curses. Quan encara hi havia gent que tot just acaba de sortir, la banyolina Marina Guerrero ja havia acabat la cursa pujant en un podi on l'han acompanyat Maria Carmen Rodríguez i Berta Bover. Si Maria La Torre ha estat la participant més gran, Noa Morera ha estat la més, va néixer el mes d'agost. Les Girunneres han guanyat el premi a la millor disfressa amb les seves "Bombolletes de cava".

La cinquena edició de la Cursa de la Dona ha tornat a batre el seu propi rècord de participació superant els 6.500 corredores de l'any passat en que ja va ser la cursa més multitudinària que s'havia corregut mai a la ciutat. La Cursa de la Dona té un caràcter solidari destinant part dels seus beneficis al programa "Guapes i valentes" de la Fundació Oncolliga Girona i a L'IdibGi (Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Doctor Josep Trueta).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors del Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.