Primera final i primer títol de la temporada per a l'Spar Citylift Girona que, tot i el dubitatiu inici d'un equip que només porta tres equips amb la plantilla al complet (14-25, a l'inici del segon quart), ha revalidat el títol de Lliga Catalana derrotant el Cadí i començant part de l'espectacle que es podrà veure aquesta temporada a Fontajau (89-63).

Sense els automatismes encara ben treballats, l'Uni ha apel·lat al talent individual que té per donar i per vendre a la seva nova plantilla per capgirar el marcador abans del descans. Laia Palau ha repartit 6 assistències només en el segon que ha tancat Shay Murphy quan, a cinc segons per acabar, ha recuperat una pilota al mig del camp per anotar un triple en transició que ha posat els gironines per davant en el marcador per primer cop en molts minuts (39-37).

La segona meitat ha fet més baixada per a l'Uni que amb Rosó Buch trobant-se molt còmoda a la pista, Hampton i Núria Martínez anotant amb facilitat i tothom posant-hi els seus punts per fer passar un calvari al Cadí ha acabat guanyant per 26 punts de diferència (89-63).

Dimecres serà el torn de la Supercopa d'Espanya contra el Perfumerías Avenida a Salamanca.